Előfizetői tartalom

Négy korai fázisú vállalkozással bővül az OXO inkubátor portfóliója

MTI
Az OXO csoport 2021 januárjától újra várja érettebb cégek finanszírozása mellett korai fázisú innovatív vállalkozások jelentkezését is – a befektető csoport a tervek szerint legalább tíz ígéretes kezdeményezést keres a portfóliójába. A kihelyezések elindultak, az elmúlt időszakban két innovatív vállalkozással jutottak el a befektetési megállapodás aláírásáig összesen 78,4 millió forint értékben. Legfrissebb fejlemény, hogy az OXO Labs inkubátor további két startupról hozott friss befektetési döntést, mely befektetéseket az év végéig folyósítani is tervezi.

A BetMe Entertainment-be 42,4 millió forintot, a Vilhemp-be 36 millió forintot fektet be az OXO Labs. A közlemény szerint a Vilhemp egy műanyagot helyettesítő, természetes forrásokból származó, biológiai úton lebomló, újrahasznosítható alapanyagot fejlesztett ki, amely politejsav és kenderrost keverékéből áll össze. A BetMe Entertainment csapata az esport területén az alkalmi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés