Előfizetői tartalom

Aláírta az OTP az ENSZ felelős banki működést előmozdító irányelveit

Portfolio
A BÉT oldalán közölte az OTP, hogy a bank aláírta az ENSZ felelős banki működést előmozdító irányelveket, a fenntartható bankszektor egységes keretrendszerét, amelyet a világ különböző pontjain működő bankok és az ENSZ Környezetvédelmi Program Pénzügyi Kezdeményezése (UNEP FI) közötti partnerség keretében dolgoztak ki. A csatlakozással az OTP bank vállalja, hogy hatékonyan megvalósítja fenntarthatósági stratégiáját, és a fenntarthatóságot üzleti tevékenysége középpontjába helyezi.

Az irányelvek elsődleges keretként szolgálnak annak biztosításához, hogy a bankok stratégiája és gyakorlata összhangban álljon azzal a jövőképpel, amelyet a társadalom az ENSZ fenntartható fejlődési céljaiban és a párizsi éghajlatváltozási megállapodásban a jövőre nézve felvázolt, olvasható a közleményben. Az irányelveknek megfelelően az aláíró bankok mérik...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés