Előfizetői tartalom

Új tőkebefektetés jöhet az OXO Technologies-nél

Portfolio
Az OXO Technologies a Budapesti Értéktőzsde oldalán tájékoztatta befektetőit és a nyilvánosságot a közelmúltban hozott befektetési döntéséről: a társaság igazgatósága új tőkebefektetést szavazott meg két technológiai társaság, a román Finqware fintech vállalkozás, valamint a brit BlockAPT cybersecurity szolgáltató cég számára.

A társaság igazgatóságának döntése értelmében a román Finqware fintech startup jelenleg tárgyalás alatt álló 1 millió euró összegű tőkeemelésből 300 ezer eurós részt vállalna az OXO Technologies a leendő 3 társbefektető mellett, amennyiben a befektetési tárgyalások sikeresen zárulnak. A cég korábbi befektetői között van a román Gapminder VC és a Raiffeisen Bank...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés