Előfizetői tartalom

Bak Imre, Maurer Dóra és Fajó János remekműveit árverezi a Virág Judit Galéria

Portfolio
A Virág Judit Galéria kortárs aukciós kiállításán 128 háború utáni és kortárs műalkotást lehet megtekinteni. A november 19-ig ingyenesen látogatható tárlat kiemelt tételei közé tartozik az 1967-ben készült Sávok I., Bak Imre hard-edge korszakának egyik legkorábbi darabja, Fajó János Formázott Vászon VI. és Vonalak negatívban (piros) című alkotásai, valamint Maurer Dóra 3-ból 5 című installációja. A november 20-i aukción többek között Lakner László, Nádler István, Konok Tamás, Dienes Gábor, El Kazovszkij, Wahorn András, Ef. Zámbó István és feLugossy László műveire is lehet majd licitálni a Budapest Kongresszusi Központban.

A Virág Judit Galéria arról tájékoztatta a Portfolio-t, hogy november 20-án a Budapest Kongresszusi Központban a Háború utáni és kortárs művek árverésén 128 műalkotás kerül kalapács alá, az eseményen személyesen, online, telefonon és vételi megbízással is lehet licitálni.  Az aukciós kiállítás november 19-ig között ingyenesen megtekinthető a galériában, valamint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés