Előfizetői tartalom

Egy másik befektetés körözte le a lakossági állampapírokat, de mi történt?

Portfolio
Lekörözte a befektetési alapokban lévő lakossági vagyon gyarapodása az állampapírokét a harmadik negyedévben, ebben több tényező is szerepet játszott. Nem lehetünk ugyanakkor büszkék: új csúcsra, 12 ezer milliárd forint fölé emelkedett a bankbetétekben elhelyezett megtakarítások állománya, ennek zöme azonban semmit sem kamatozik. Sőt, az emelkedő infláció még ront is a helyzeten.

Private Investor Day 2021 Kíváncsi vagy, mivel lehet idén még pénzt keresni és melyek lehetnek 2022 nagy befektetési sztorijai? Akkor jelentkezz a Portfolio november 25-ei Private Investor Day konferenciájára, amelyen akár ingyen is részt vehetsz! Részletek itt: Információ és jelentkezés Taroltak a befektetési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés