Előfizetői tartalom

Ismét az "újranyitós" részvényeké a pálya a Pfizer bejelentése után?

Portfolio
Remekeltek az újranyitásból profitáló vállalatok részvényei a mai ázsiai kereskedésben, miután még a múlt héten a Pfizer bejelentette a szájon át adagolható koronavírus-gyógyszerük fejlesztését, amely egy széles körben használatos HIV-gyógyszerrel együtt használva 89 százalékkal csökkenti a magas kockázatú koronavírus-fertőzöttek súlyos fertőzöttségi és halálozási esélyeit.

A Bloomberg makaói kaszinó-részvények teljesítményét mérő mutatója két hónapja nem látott mértékű egynapos elmozdulást produkált (5,9 százalék), míg az ázsiai légitársaság-részvények indexe 4,5 százalékkal emelkedett, a Samsonite International poggyászgyártó jegyzése pedig 14 százalékkal emelkedett a hongkongi tőzsdén, emelte ki a Bloomberg. Az ázsiai részvényvásárlási...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés