Előfizetői tartalom

Bitcoin, ethereum és egyéb kriptoeszközök: közép- és hosszútávú kép - online előadás MA este

Portfolio
Nagy emelkedések és zuhanások is jellemezték a főbb kriptoeszközöket az elmúlt időszakban a bitcoin vezérletével. de legnagyobbaknak sikerült mindenkori csúcsra törnie. Bármilyen pozícióban is vagyunk, nem könnyű hideg fejjel kezelni az ilyen napokat és heteket. Akik közép- és hosszútávon gondolkoznak bitcoinban, ethereumban, rippleben, vagy bármilyen egyéb hasonló eszközben azoknak fontos lehet egy kicsit hátrébb lépni, és megnézni mik a fontos szintek, formációk, indikátorok, események, amelyek valóban befolyásolhatják a pozíciójukat. Az előadás során elsősorban erre koncentrálunk.

A 45 perces webinárium első félórájában a technikai elemzés módszertana segítségével megnézzük a főbb kriptopénzek várható alakulását, de néhány altcoinra is sort kerítünk. Az utolsó negyedórában a kérdésekre is igyekszünk majd választ adni. Ha kérdésed van, kérlek írj a trader@portfolio.hu címre. Tudásszint: Kezdő Időpont: 2021. november 11., csütörtök, 18:30...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 854 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái