Előfizetői tartalom

Döntött az üzemanyagárakról a kormány, szakad a Mol

Portfolio
A mai kormányinfón egyebek mellett Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter bejelentette, hogy a kormány 480 forintban rögzíti az üzemanyagárak felső határát - jelenleg 506 forint a 95-ös benzin literenkénti átlagára, míg a gázolajé 512 forint. A hírre kifejezetten érzékenyen reagált a Mol részvénye, valósággal szabadulnak az olajcég papírjától a befektetők. A bejelentés és a Mol esésének hatására lefordult a magyar tőzsde is.

Komoly zuhanás a bejelentés után A mai kormányinfón többek között szóba került az üzemanyagárak alakulása is - egy év alatt ugrásszerűen nőtt meg a benzinár, azonban kontextusba helyezve elmondta Gulyás Gergely az eseményen, hogy Magyarországon így is 6-7. legolcsóbb az EU-n belül a benzin. A benzin és a gázolaj ára kihatással van a gazdaságra, ezért NOVEMBER 15-TŐL...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés