Előfizetői tartalom

Elon Musk nem bír magával, folytatódik a Tesla zuhanórepülése

Portfolio
Elon Musk, a világ leggazdagabb embere nemrég sértések sorozatát intézte Bernie Sandershez a Twitteren, miután az amerikai szenátor megismételte felhívását, miszerint a milliárdosoknak több adót kellene fizetniük. Musk még azt is felvetette, hogy még több Tesla részvényét is eladná, Sandersnek csak kérnie kell. A heves szócsatának persze most is a befektetők isszák meg a levét, már 1000 dollár alá esett egy részvény ára.

A 80 éves Bernie Sanders, aki 2016-ban és 2020-ban is sikertelenül pályázott a Demokrata Párt elnökjelöltségére, szombaton azt tweetelte, hogy "követelnünk kell, hogy a rendkívül gazdagok fizessék meg a méltó hozzájárulásukat". Muskot név szerint nem említette, a Tesla cégvezére viszont - akinek 286 milliárd dolláros vagyona a vagyonadó támogatóinak célpontjává tette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés