Előfizetői tartalom

Ebben az esetben venne bitcoint El-Erian

Portfolio
Mohamed El-Erian, az Allianz vezető gazdasági tanácsadója még a 2018-as úgynevezett "kriptotél" alkalmával vásárolt bitcoint a 3000 dollár körüli szinteken, ezt követően 2020 végén adta el a kriptovalutát, amikor a bitcoin jegyzése a 19 000 dolláros szinten állt - néhány hónapon belül azonban brutális ralit követően a legjelentősebb kripto jegyzése 60 000 dollár feletti új rekordot ért el. A közgazdász elmondta, hogy csak akkor tudna nyugodt szívvel ismét beszállni a történetbe, ha a piacon lévő spekulánsok egy része kikerülne a képből.

A neves közgazdász tegnap egy interjúban elmondta, hogy néhány évvel ezelőtt, egészen pontosan a 2018-as "kriptotélen" vásárolt némi bitcoint, de emberi hiba miatt rosszul ítélte meg, hogy mikor kell eladni. Akkoriban a legjelentősebb kriptovaluta jegyzése 3000 dollár környékére esett vissza, holott egy évvel korábban egy komoly ralit követően egészen 19 000 dollárig szárnyalt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés