Előfizetői tartalom

Itt a várva-várt legalizációs törvényjavaslat, estek tegnap a kannabisz részvények

Portfolio
A legjelentősebb, amerikai tőzsdéken jegyzett kannabisz cégek részvényei estek a tegnapi kereskedésben, miután a dél-karolinai kormányzó Nancy Mace bemutatta a várva-várt republikánus marihuána legalizációs törvényjavaslatot. Vélhetően egy "buy the gossip - sell the news" tőzsdei mechanizmust figyelhettünk meg, még a törvényjavaslat első említése után ugyanis komolyat raliztak a vonatkozó részvények a múlt héten.

A törvényjavaslat mögött álló Nancy Mace dél-karolinai republikánus képviselő egy sajtótájékoztatón elmondta, hogy a törvényjavaslatot hamarosan benyújtják. A javaslatcsomagot a pártolók mintegy kompromisszumként fogalmazzák meg a keményvonalasabb republikánus képviselők által javasolt jegyzéki átsorolás (rescheduling)  és a demokrata vezetők által szorgalmazott széles...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés