Előfizetői tartalom

Várakozáson felüli szigorítás a jegybanktól, felpattant az OTP

Portfolio
A koradélutáni órákban remekül teljesít az OTP a magyar tőzsdén, több mint 2 százalékos emelkedésével a BUX indexet is húzza magával a nagybank. A jó hangulat elsősorban annak köszönhető, hogy a várakozásokat meghaladói 70 bázispontos szigorítást láthatunk a jegybanktól, derült ki az egyhetes betéti tender mai meghirdetéséből.

A koradélutáni órákban kimondottan jó teljesítményt láthatunk az OTP-től, jelenleg 2,4 százalékos a plusz a nagybank részvényénél. Többek között annak is köszönhető a remek hangulat, hogy ma délelőtt ismertette friss, 2021-re vonatkozó Öngondoskodási Indexét az OTP, ebből kiderül, hogy valamelyest javult a magyarok öngondoskodási hajlandósága. Emellett egy ennél...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés