Előfizetői tartalom

Equilor: érdemes egy időre elbúcsúzni a szuperállampapírtól

Portfolio
Elindult az infláció a világon és Magyarországon is, ilyen környezetben pedig érdemes egy időre elfelejteni azokat az eszközöket, amelyek fix hozamot adnak, mert ezeket megeszi az infláció. Török Lajos, az Equilor Befektetési zrt. vezető elemzője A Portfolio Private Investor Day 2021 online rendezvényén kifejtette: a szuperállampapír sem olyan vonzó már, éppen emiatt. Vannak azonban más befektetési lehetőségek.

Török Lajos, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője és stratégája arról tartott előadást, meddig maradhat még a magas infláció és ilyen környezetben milyen befektetésekben érdemes gondolkodni: A mostani magas inflációs számok egyik fontos oka az alacsony bázis, emellett emelkednek a nyersanyagárak, de ott vannak az ellátási lánc zavarai, a berobbanó kereslet,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés