Előfizetői tartalom

Jim Cramer szerint ezeket a részvényeket kell most venni

Portfolio
A mostanában tapasztalt magas fokú bizonytalanság és a (még mindig) rendkívül magas értékeltségek ellenére Jim Cramer, a CNBC műsorvezetője szerint most is akadnak remek lehetőségek az értéket kereső befektetők számára, különösen most lehet "akciós" papírokat találni, miután az omikron-variáns megjelenése és rohamos terjedése megrázta a piacokat.

Még múlt héten szerdán, az egyik komolyabb részvénypiaci korrekció közepette úgy fogalmazott Jim Cramer, a CNBC megmondóembere, hogy már napok óta egy újabb markáns lejtmenetet várt - és ez akkor meg is történt, miután például a Dow 1,9 százalékos mínuszban fejezte be a kereskedést.

A lassan már komolynak nevezhető korrekció közepette a Mad Money műsorvezetője több részvényt is ajánlott az őt követők figyelmébe - ráadásul arra is figyelmeztetett a guru, hogy ha túl sokáig vár az ember a vásárlással, könnyen lemaradhat a lehetőségről. Az alábbiakban röviden bemutatjuk Cramer három "magától értetődő" választását. 

Disney

Míg az egyik legjelentősebb tengerentúli benchmark, az S&P 500 az év során 20,8 százalékot emelkedett, addig a Disney részvényei ugyanebben az időszakban 19,3 százalékot estek és jelenleg közel 28 százalékkal kerül kevesebbe egy papír az eddigi legmagasabb árfolyamnál.

Miről szól még a cikk?

  • Az omikron-variáns miatt egyre komolyabb bizonytalanság van a tőzsdéken.
  • Jim Cramer szerint ebben a helyzetben is akadnak jó befektetési lehetőségek.
  • Mit mondanak az elemzők Cramer "kiszemeltjeiről"?

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés