Előfizetői tartalom

Túlvettség és túladottság: mikor melyik indikátort használjuk? - díjmentes előadás MA este

Portfolio
A technikai elemzés egyik fontos módszere és eszköze rövidtávon a túlvettséget és túladottságot jelző indikátorok használata. Bár a legtöbb esetben az elmélet egyszerűnek tűnik, a gyakorlatban alaposan meg kell válogatnunk, hogy melyik mutatót használjuk. Ez függ az eszközosztálytól, szektortól és ágazattól, volatilitástól, trend jellegétől és erejétől, és általában az árfolyammozgás karakterisztikájától. Előadásunk során néhány aktuális gyakorlati példán keresztül mutatjuk be, hogy mikor melyik adhat jobb esélyű jelzéseket, és ehhez milyen kockázatkezelési tudnivalók tartozhatnak. A webinárium végén igyekszünk a felmerülő kérdésekre is választ adni.

A 45 perces webinárium első félórájában a technikai elemzés módszertana segítségével megnézzük, hogy miként működnek az említett mutatók. Az utolsó negyedórában a kérdésekre is igyekszünk majd választ adni. Ha kérdésed van, kérlek írj a trader@portfolio.hu címre. Tudásszint: Kezdő Időpont: 2021. december 9., csütörtök, 18:30 - 19:15 Előadó: Faluvégi Balázs...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés