Előfizetői tartalom

Az olasz akvizícióra ugrik a Duna House árfolyama, egyre közelebb a történelmi csúcs

Portfolio
A Duna House még péntek este jelentette be a Budapesti Értéktőzsde oldalán, hogy a Duna House Group 70 százalékos tulajdonrészt szerzett az olasz HGroup cégcsoportban, a jövőbeli opciós lehetőségekkel pedig akár 100 százalékra is nőhet a Duna House részesedése az olasz hitelközvetítőben. A bejelentésre kitörő lelkesedéssel reagáltak a befektetők, közel 8 százalékos jelenleg a plusz a részvénynél.

A legfrissebb bejelentés alapján a Duna House Group 70 százalékos tulajdonrészt szerzett az olasz HGroup cégcsoportban, a hitelközvetítő cégértéke elérheti a 40-45 millió eurót, a vételár első részlete pedig 11,3 millió euró, ez az akvizíció lezárásakor esedékes. A jövőbeli opciós lehetőségekkel akár 100 százalékra is nőhet a Duna House részesedése az olasz hitelközvetítőben....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés