Előfizetői tartalom

Új cég jelent meg ma a magyar tőzsdén

Portfolio
A Polyduct csengetésével indult ma a kereskedés a Budapesti Értéktőzsdén. Az elsősorban a víz- és hulladékgazdálkodás, valamint az urbanizáció egyéb területein felhasználható termékek gyártásával foglalkozó társaság törzsrészvényei a BÉT középvállalati platformján, a BÉT Xtenden kerültek regisztrálásra. A Polyduct tőzsdére vezető útját a BÉT több középvállalati kezdeményezése szegélyezte – a 2021-es BÉT50 kiadványban való debütálás mellett a tőzsdei felkészülést segítő Mentor Programot is igénybe vette a vállalat.

Folytatódott az elmúlt hetek élénk kibocsátói aktivitása a Budapesti Értéktőzsdén – ezúttal a Polyduct mutatkozott be a BÉT középvállalati platformján, a BÉT Xtend piacon, amelynek keretében a társaság 102 540 darab, egyenként ezer forint névértékű törzsrészvénye került bevezetésre. Az ennek apropójából tartott kereskedésindító csengetésen Fésűs András,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés