befektető befektetés terminál trader
Befektetés

Bázis és tető: ha véget ér egy hosszú trend - díjmentes online előadás csütörtök este

Portfolio
A bázis és a tető két olyan jellemzően hosszú távú alakzat, amelyek egy-egy nagy trend fordulatát jelzik. Mivel pontos meghatározásuk nincs, ezért nem feltétlenül könnyű felismerni őket. Az előadás során azonban megmutatjuk, hogy mik a főbb ismérveik és mi alapján lehet akár már kialakulás közben megtalálni ezeket. Emellett azt is megnézzük gyakorlati példákon keresztül, hogy hol találhatóak benne optimális beszállási pontok, és hogyan érdemes a kockázatkezelést alkalmazni az ezeknél alkalmazott pozíciókhoz. A webinárium utolsó negyedórájában a felmerülő kérdésekre is igyekszünk válaszolni.

A 45 perces webinárium első félórájában a technikai elemzés módszertana segítségével megnézzük, hogy ezek a formációk milyen esetekben mutatnak trendfordulót, aktuális példák alapján. Az utolsó negyedórában a kérdésekre is igyekszünk majd választ adni. Ha addig is van kérdésed, kérlek írj a trader@portfolio.hu címre.

Tudásszint: Kezdő

Időpont: 2022. január 13., csütörtök, 18:30 - 19:15

Előadó: Faluvégi Balázs (1998-ban kezdte befektetés szakmai karrierjét. Elemzőként dolgozott egy alapkezelőnél, illetve befektetési szolgáltatónál. Volt alapkezelő és portfoliókezelő, vezetett tőzsdére vagyonkezelő vállalatot, és társ-alapítóként létrehozott egy wealthtech céget, amely több nemzetközi díjat is kapott. Az országban elsőként kapta meg a CMT Level 3 papírt, amely a technikai elemzés legmagasabb szintű szakmai oklevele az Egyesült Államokban.)

Klikk ide a jelentkezéshez!

Átültetnéd az elméletet a gyakorlatba? Érdekel a tőzsde, a kereskedés? Kezd el a gyakorlást! HF Markets demószámla letöltése itt.

Kérjük, hogy az elemzések és az előadáson elhangzottak és látottak értelmezéséhez olvassa el az ezzel kapcsolatos általános tudnivalókat. Emellett szintén érdemes megnézni, hogy a technikai elemzés milyen módon tud segítséget nyújtani a kockázatkezelés során.

Címlapkép: Getty Images

Találd meg a neked való befektetési alapot!
Szijjártó andorra
trader23
Etiópia álbanán

Kiszámoló Te mennyit költesz?

A tegnapi cikk kommentjeiben előkerült, hogy ki mennyit keres és mennyit költ, egyesek szerint sehogy nem tudják 800...

2022. február 22.
Portfolio Agrár Klub: Sorsdöntő év következik? - A magyar agrárium kilátásai 2022-től
2022. február 24.
Private Investor Day 2022
2022. április 6.
Agrárium 2022
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu

Privát banki tanácsadó

Privát banki tanácsadó
Díjmentes online előadás
Első lépések a tőzsdei befektetés terén.
Könyvajánló
Alapmű mindenkinek, akit érdekel a tőzsde világa.
társasjáték