FONTOS Páros lábbal száll bele a külföldi kiskerláncokba a kormány - Mégis mi áll a háttérben?
 
Előfizetői tartalom

Tovább tombol a bika Európában? Milyen részvényeket érdemes most venni? - online előadás MA este

Portfolio
Továbbra is nagyon erős a legtöbb fontos európai piac, a befektetők széles körben veszik a részvényeket. Előadásunk során a technikai elemzés segítségével arra keressük a választ, hogy meddig tarthat még a trend, mely szektorok és ágazatok lehetnek erősek. Továbbá megnézünk néhány olyan részvényt is, amelyik árfolyama tovább profitálhat a jó hangulatból, és felülteljesítő maradhat középtávon is. Ennek során érintünk néhány olyan indikátort és formációt, amelyek megerősítésként szolgálhatnak a kereskedők számára. Az előadás végén igyekszünk a femlmerülő kérdésekre is választ adni.

A 45 perces webinárium első félórájában a technikai elemzés módszertana segítségével megnézzük, hogy a következő hetekben és hónapokban mire számíthatunk ezektől az eszközöktől a piac jelzései alapján. Az utolsó negyedórában a kérdésekre is igyekszünk majd választ adni. Ha kérdésed van, kérlek írj a trader@portfolio.hu címre. Tudásszint: Kezdő Időpont: 2022....

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái