Előfizetői tartalom

Forint, dollár, euró - mi lesz a devizaárfolyamokkal a kamatemelések árnyékában? - díjmentes online előadás kedd este

Portfolio
Amíg a forint ismét a szakadék széléről fordult vissza az elmúlt hetekben a kamatemeléseknek köszönhetően, addig a tengerentúlon már ennek a torlószele is elég volt ahhoz, hogy a dollár fontos szinteket törjön át. Eközben az euró és a jen már kevésbé volt szerencsés, ám a font erős tudott maradni. Az inflációs környezet, a kihívás elé került monetáris irányítások, a lecsengőnek tűnő pandémia, a még mindig akadozó ellátási láncok mind egy nagyon bonyolult környezetet teremtettek a devizapiaci szereplők számára. Ebben az összetett helyzetben igyekszünk egy kicsit tisztább képet mutatni a piaci reakciókat vizsgáló technikai elemzés segítségével.

A 45 perces webinárium első félórájában a technikai elemzés módszertana segítségével megnézzük, hogy a következő hetekben és hónapokban mire számíthatunk ezektől az eszközöktől a piac jelzései alapján. Az utolsó negyedórában a kérdésekre is igyekszünk majd választ adni. Ha kérdésed van, kérlek írj a trader@portfolio.hu címre. Tudásszint: Kezdő Időpont: 2022....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés