Előfizetői tartalom

Jelentett a PayPal, szakad az árfolyam

Portfolio
A PayPal részvényei több mint 17 százalékos mínuszban kezdhetik a mai kereskedést, a befektetők a vállalat csalódást keltő növekedési kilátásai miatt fordultak el ilyen látványosan a pénzügyi szolgáltatótól, amit a negyedik negyedéves gyorsjelentés apropóján hoztak nyilvánosságra. A  bevételek nagymértékű visszaesésének oka nem más, mint hogy a jövőben nem lesz ügyfele a cégnek az eBay.

2020 májusa óta a legalacsonyabb árfolyamon kezdheti ma a kereskedést a Paypal részvénye, miután a fizetési szolgáltató a negyedik negyedéves gyorsjelentés közzététele mellett kifejezetten rossz kilátásokat közölt a 2022-es év első felére vonatkozóan. Nyilvánosságra hozták többek között, hogy a bevételek nagymértékben vissza fognak esni a kiemelt ügyfél, az eBay közelgő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés