Előfizetői tartalom

Három tőzsdei elismerést kapott a BÉT Legek díjátadón az Alteo

Portfolio
Idén három kategóriában is sikert aratott 2021-es teljesítménye alapján az Alteo a Budapesti Értéktőzsde rendezvényén, a BÉT Legek díjátadón. Az újgenerációs energetikai szolgáltató- és kereskedő társaság megosztva lett Az év legnagyobb árfolyam-emelkedését elérő papír kibocsátója prémium kategóriában, emellett pedig kiérdemelte a Felelősségvállalás, fenntarthatóság, felelős vállalatirányítási díjat, valamint a Kibocsátói transzparencia midcap díjat is.

Januárban ambiciózus stratégiai tervet tettek közzé a vállalat, mellyel a vonatkozó közlemény szerint a következő öt évben akár további 35 milliárd forinttal nőhet a beruházások és vállalatfelvásárlások értéke, valamint tovább folytatódhat a kapacitásbővítés az energiatermelés és termelésmenedzsment területén. Emellett tavalyi vállalásának megfelelően 2022-ben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés