Előfizetői tartalom

Kilőtt a DM-Ker bevétele és profitja, márciusban dönthetnek az osztalékról

Portfolio
Március 16-án tartja éves rendes közgyűlését a DM-Ker, amelyen a beszámolók elfogadása mellett szavazhatnak a részvényesek az osztalékpolitikáról, a munkavállalói résztulajdonosi programról és saját részvény vásárlásokról is. Az előterjesztések mellett ugyancsak nyilvánosságra hozta a társaság az éves beszámolóját, melyből többek között kiderül, hogy a DM-Ker adózott eredménye több mint 75 százalékot emelkedett 2021-ben az egy évvel korábbi időszakhoz képest, árbevétel soron is jelentős, 40 százalék feletti bővülést könyvelt el a vállalat.

Ahogy arról már korábban is beszámoltunk, közgyűlést tart március 16-án, 10-órai kezdettel a DM-Ker. Az eseményen a beszámolók elfogadása mellett szavazhatnak a részvényesek az osztalékpolitikáról, a munkavállalói résztulajdonosi programról és saját részvény vásárlásokról is. A társaság részvényeihez fűződő szavazatok több, mint egy százalékával rendelkező...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés