Előfizetői tartalom

A "háború nyertesei?" - Ők profitálhatnak a konfliktusból

Portfolio
A komoly tőkepiaci zuhanás közepette bár nem lehet klasszikus menekülőeszközként hivatkozni rájuk, de jól állják a sarat a legjelentősebb amerikai hadiipari vállalatok részvényei. A háború kitörése akár közvetlenül is kihathat a hadiipari cégek megítélésére, ennek következtében egyre több befektető fordulhat a szektor felé 2022-ben - aki pedig az orosz-ukrán konfliktus újbóli fellángolása apropóján bevásárolt a vállalatok részvényeiből, az kimondottan jól járhatott.

Nemrég tettünk közzé egy elemzést a legjelentősebb amerikai hadiipari vállalatokról az egyre fokozódó nemzetközi konfliktusok apropóján - most hogy valóban kitört a háború az oroszok és az ukránok között, megnézzük, hogy a konfliktus élesedése óta hogyan teljesítettek a részvények. A Washington Post október 30-án adott hírt arról, hogy műholdfelvételek szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés