Előfizetői tartalom

Lesz még 100 ezer dollár a bitcoin, de nem biztos, hogy ezt kellene megvenni

Portfolio
Állampapír, ingatlan, bitcoin, vállalati kötvények - ezeket a témákat járták körül ma a Portfolio Private Investor Day rendezvényén a panelbeszélgetés résztvevői. Pörögnek a lakossági állampapírok, különösen az inflációkövető konstrukciók, de a vállalati kötvények között is találni szép hozammal kecsegtető papírokat. A szakértők kitértek az ingatlanpiac kilátásaira és arra, megéri-e ingatlant venni még, mint befektetést. Szó esett a kriptoeszközökről és arról, hogy lehet-e 100 ezer dollár a bitcoin árfolyama.

Kadocsa Balázs, az Államadósság Kezelő Központ Lakossági Értékesítést Támogató Főosztály főosztályvezetője elmondta, hogy az infláció megmozgatta kissé a lakossági állampapírok piacát. Az adósságkezelő egy új prémium állampapírral jött ki nemrég a piacra, az infláció felett 1,5%-os kamatprémiumot biztosítva. Ettől függetlenül a MÁP+ továbbra is népszerű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés