Előfizetői tartalom

Az online térben is dúl az ukrán háború, kulcsfontosságú a kiberbiztonság

Portfolio
Az online térben elkövetett bűncselekmények száma a koronavírus-járvány kitörése óta jócskán megugrott, dollármilliárdokban mérhető anyagi kárt okozva a gazdasági szereplőknek - az ukrán-orosz háborút figyelve pedig az is látszik, hogy a kibertámadások kimondottan fontos szerepet játszanak a hadi események alakulásában. Közben a hackerekkel felvéve a harcot a kibervédelem is folyamatosan fejlődik, a háború eszkalálódásának köszönhetően pedig a befektetők figyelme is a szektor vállalatai felé fordul, tegnap is komoly ralit láthattunk a legfontosabb kibervédelmi részvényeknél.

Az online térben is megy a harc Egyre súlyosabb szankciókkal sújtják a nyugati nagyhatalmak az Ukrajnát lerohanó, kiberhadviselési kapacitásáról hírhedt Oroszországot, mindeközben Putyin a kezdetektől fogva "soha nem látott" következményekkel fenyegeti azokat az országokat, amelyek megpróbálják bármilyen formában akadályozni a háborút. Nemrég a kiberbiztonsági szakértő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés