Előfizetői tartalom

Kivégezték az orosz vállalatokat a londoni tőzsdén

Portfolio
"Nem eshet tovább a részvény, ha nincs nyitva a tőzsde" - ma is zárva tart az orosz börze, az előbbi érvelés azonban nem állja meg a helyét, ha más piacokon is lehet kereskedni a vállalatok részvényeivel. Pontosan ez a helyzet az orosz cégekkel, a londoni tőzsdén jegyzett vállalatokat gyakorlatilag kivégezték a befektetők.

Gyakorlatilag elértéktelenedtek orosz vállalatok részvényei a londoni tőzsdén, miközben az orosz tőzsde harmadik napja zárva tart. Több mint 95 százalékot zuhant a Lukoil, a Novatek és a Magnit is, míg a Sberbank, Oroszország első számú hitelezője, mindössze 3 pennyn forog. Az orosz gazdaság helyzetével és kilátásaival kapcsolatos legfrissebb fejlemények a következők:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés