Előfizetői tartalom

A Tesla 3 hónapig fizeti az ukrán dolgozóit, ha besorozzák őket a háborúban

Portfolio
Azok az ukrán Tesla-alkalmazottak, akiket felszólítottak, hogy térjenek vissza hazájuk védelmére, legalább három hónapig kapnak fizetést - derül ki abból az e-mailből, amelyet a vállalat az európai, közel-keleti és afrikai régióban dolgozó alkalmazottaknak küldött. Zelenszkij ukrán elnök még februárban, a várható inváziót megelőzően hívta be a tartalékosokat.

Három hónap elteltével a Tesla azt tervezi, hogy újraértékeli az orosz-ukrán háborút és a dolgozóik helyzetét, hogy eldöntse, milyen intézkedéseket kell még meghozni. Az e-mailben a Tesla munkatársait azért is méltatta a vezetőség, mert segítettek a SpaceX-nek, a szintén Elon Musk által vezetett űrkutatási cégnek abban, hogy Starlink műholdas internetszolgáltatását Ukrajnába...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés