Előfizetői tartalom

Bődületes rekordosztalék jön a Molnál - Érdemes még beszállni az olajcégbe?

Soha nem fizetett még ki akkora osztalékot a Mol, mint amekkorára most készül, a vállalat sok szempontból rekordéven van túl, a 2021-es eredmény a menedzsment és az elemzők várakozását is túlszárnyalta, a cég mérlege erős, még a külső környezeti bizonytalanságok mellett is úgy látta a menedzsment, hogy belefér az extra osztalék. A 242 milliárd forintos kifizetés alaposan megmozgatta a befektetők fantáziáját, szárnyal ma az árfolyam. Megnéztük, hogy az elmúlt napok emelkedése után érdemes-e még beszállni a Mol részvényeibe.

Kedvező kondíciókkal kínálunk kereskedési lehetőséget a nemzetközi tőzsdén elérhető termékekre és közel 700 befektetési alapra. Ha mindez nem elég, a Portfolio Online Tőzsde számládhoz csatolhatod a Portfolio Global szolgáltatást is, ahol 27 000 termékkel kereskedhetsz. További információkért klikkelj ide! (X)

Jön az extra osztalék

Tegnap tartotta meg ülését a Mol igazgatósága, ahol döntöttek arról, hogy a közgyűlésnek azt javasolják, hogy

AZ EGY RÉSZVÉNYRE JUTÓ ALAP OSZTALÉK MÉRTÉKE A TAVALYI 95 FORINTRÓL MINTEGY 100 FORINTRA NÖVEKEDJEN, ÉS RÉSZVÉNYENKÉNT TOVÁBBI, 200 FORINT KÖRÜLI RENDKÍVÜLI OSZTALÉKOT IS FIZESSEN A MOL.

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés