Előfizetői tartalom

Kijöttek az előzetes számok, árthat a háború a Volkswagennek

Portfolio
Az Ukrajnában zajló háború jelentős hatással van az árfolyamokra és az árupiaci termékek árának alakulására is, emellett az ellátási láncokkal kapcsolatos nehézségek is érzékelhetőek már - a ma közzétett előzetes jelentés alapján a Volkswagent is érintik ezek a hatások. A jelentés közzététele után másfél százalékos mínuszban van a Volkswagen részvénye.

A nemrég közzétett előzetes adatok alapján a Volkswagen csoport egyes első negyedéves számai a következőként alakulhatnak: 8,5 milliárd euró körüli működési eredményt és 13,5% körüli működési árbevétel-arányos megtérülést prognosztizálnak, ez meghaladja a tavalyi év azonos időszakában elért 7,7 százalékos értéket. Az autóipari üzletág nettó cash flow-ja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés