FONTOS Megjött a Standard and Poor's ítélete Magyarországról
 
Előfizetői tartalom

Több mint tíz éve nem volt ilyen a Netflixnél, földbe áll az árfolyam

Portfolio
A Netflix szerint az infláció, az ukrajnai háború és a streaming-szolgáltatók közti fokozódó verseny is hozzájárult ahhoz, hogy több mint egy évtizede először előfizetőket veszített a vállalat - a gyorsjelentés után valósággal földbe állt az óriáscég részvénye, 2019 közepe óta nem látott árfolyamon indulhat a mai kereskedés. A pandémiás időszak virágzásához képest komoly bajban lévő cég alacsonyabb árú, nem reklámmentes szolgáltatással bővítheti a repertoárját a tervek szerint.

A vállalat a negyedéves gyorsjelentés közzététele során közölte, hogy 2011 óta először az idei első negyedévben 200 000 előfizetőt veszített, ami jóval elmaradt a 2,5 millió új előfizetőre vonatkozó előrejelzésétől. Az indoklás szerint többek között az ukrajnai inváziót követő oroszországi szolgáltatás felfüggesztése komoly áldozatot követelt, mindez 700...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés