Előfizetői tartalom

Terjeszkedik a Waberer's, egy hűtős fuvarozó céget vásárol meg a csoport leányvállalata

Portfolio
A Waberer’s csoport belföldi leányvállalata,  a Waberer’s-Szemerey (WSZL) tovább bővíti belföldi hűtős disztribúciós tevékenységét a Gyarmati Trans Árufuvarozási és Szállítmányozási Kft. áruszállítási és logisztikai tevékenységének, egyes tárgyi eszközeinek, valamint a tevékenységet végző munkavállalói körnek, mint üzletágnak a megvásárlásával.

2022 április 27-ével került aláírásra a 85 darab hűtős gépjárművel rendelkező, belföldi és nemzetközi berkekben is elismert disztribúciós családi vállalkozás és a WSZL közötti megállapodás, mellyel a Waberer’s csoport kontrakt logisztikai üzletága tovább tudja növelni szerepét a hűtős fuvarozás terén. Barna Zsolt a Waberer’s International vezérigazgatója...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés