Előfizetői tartalom

Benéztek egy írásjelet, közel 9200 milliárd forintos zuhanás lett belőle

Portfolio
Az Alibaba részvényei a tegnapi kereskedés előtti órákban 9,4 százalékot zuhantak, miután az állami média arról számolt be, hogy a kínai hatóságok eljárást indítottak egy Ma nevű személy ellen - gyorsan visszapattant azonban a részvény, miután az értesülést felülvizsgálták és egyértelművé tegyék, hogy nem az Alibaba milliárdos alapítójáról van szó.

A CCTV állami televízió először arról számolt be, hogy az Alibaba székhelyén, Hangcsou városában a hatóságok eljárást indítottak egy Ma nevű személy ellen (akinek a neve két kínai írásjelből áll), és akit azzal gyanúsítanak, hogy az internetet nemzetbiztonságot veszélyeztető tevékenységre használta. A műsorszolgáltató később módosította a cikket, hogy egyértelművé...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés