Előfizetői tartalom

Napenergia-társasággal bővül a BÉT Xtend piaca

Portfolio
Ünnepélyes kereskedésindító csengetés keretein belül lépett ma a BÉT Xtend piacára az EU-Solar. A háztartási méretű naperőművek, illetve napelemrendszerek telepítésére specializálódott pécsi székhelyű, társaság tavaly került a Budapesti Értéktőzsde látókörébe – előbb csatlakozott a BÉT vállalatfejlesztési képzéséhez, az ELITE Programhoz, majd a „BÉT50 – Ötven hazai vállalat sikertörténete” című kiadványban részletesebben is bemutatkozott a tőkepiac szereplői számára. A tőzsdére lépéssel a vállalat célja többek között a hazai és a nemzetközi piacon történő terjeszkedés.

Az EU-Solar részvényeit 2022. április 22-én regisztrálta a BÉT az Xtend piacon, majd a cég által benyújtott kérelem alapján úgy határozott a tőzsde, hogy az értékpapírok első kereskedési napja május 9. Az EU-Solar törzsrészvény Xetra kereskedési rendszerben használt azonosítója: EUSOL – derül ki a BÉT korábbi határozatából. A csengetés keretein belül a társaság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés