Előfizetői tartalom

Menekülés a tőzsdékről, de van hova?

Portfolio
Délután 5 óra körül jelenik meg a Checklist keddi adása. A mai adás első témája a tőzsdéken látható globális eladási hullám és a piacokon megfigyelhető masszív tőkekiáramlás lesz. Ezután a Lidl szigorú lépésével foglalkozunk, mivel az üzletlánc a lakosság folyamatos élelmiszerellátásának biztosítása érdekében a jövőben nem ad el három árstopos terméket nagykereskedőknek.

Ma délután 5 óra körül jön a Checklist, a Portfolio napi podcastjének legújabb, keddi adása. Első témánk a tőzsdéken látható jelentős mértékű korrekció lesz, melynek keretében már nem csak a részvények esnek, nyomás alá kerültek a kötvények, a nyersanyagok és a kriptovaluták is. Firssítés! Az adás megjelent, ide kattintva meghallgatható. Természetes jelenség...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés