Előfizetői tartalom

Aktív portfóliókezelés: mi történik a kulisszák mögött?

Portfolio
Az elmúlt néhány év gazdasági és geopolitikai eseményei soha nem látott kihívások elé állították a befektetési és privát banki szektort. A dinamikusan változó pénz- és tőkepiaci környezetben az ügyfelek még proaktívabb döntéstámogatást és aktív portfólió-menedzselést várnak privát bankáruktól, ebben a környezetben pedig nemcsak a banki tanácsadók szerepe és a tanácsadás értékelődött fel, hanem az időzítés és a piaci helyzetekre való gyors reakció is. Ezért az OTP Global Markets befektetésekről szóló podcastjének ezen adásában egy érdekes témát járunk körbe, mégpedig az aktív portfóliókezelést.

Mit is jelent mindez? Ügyfélként mikor és miért jó ez nekem? Milyen szolgáltatást, szakembereket biztosít ehhez a bankom? Mit is csinál egy portfóliókezelő? Hogyan telik egy napja? Mi történik a kulisszák mögött? Trükkök, tippek a profi vagyonkezelés területéről Kopányi Szabolcstól, az OTP Global Markets portfóliókezelési osztályának vezetőjétől. Szabolcs beszélgetőpartnere...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés