Előfizetői tartalom

Vegyünk-e magyar részvényeket? - díjmentes online előadás MA este

Portfolio
Miközben a hortobágyi pusztán tikkadt szöcskenyájak legelésztek, egy kackiás bajszú legény vágtatott lovon a gémeskutak mellett. Megérkezett a nádtetős házhoz, ahol rózsája már csak reá várt. Mielőtt belépett volna az ajtón egy turulmadár szállt le a füstölgő kéményre, a legény elmosolyodott és kacsintott rá egyet. Amint belépett az ajtón lerúgta míves bocskorát és a konyha felé vette az irányt, ahol mátkája már tüsténkedett egy matyó hímzéses köténykében. Azonnal megérezte a vörösboros marhapörkölt ínycsiklandó illatát és a gőzölgő nokedli látványától is megkordult a gyomra. Nem tudta kivárni a sorát, és csontmarkolatú bicskájával kerekített egy falatot a jóféle csabai csípős kolbászból. Unaloműzésként a Rubik kockájáért nyúlt, de akkor a távolból megszólalt a harangszó. Négyet ütött az óra, és a legény igencsak törni kezdte a fejét. Már csak alig egy órája volt eldönteni, hogy büszke magyarként MOL, OTP, Richter esetleg 4iG vagy Masterplast részvényeket érdemes vásárolnia.

A 45 perces webinárium első félórájában a technikai elemzés módszertana segítségével megnézzük, hogy a következő hetekben és hónapokban mire számíthatunk ezektől az eszközöktől a piac jelzései alapján. Az utolsó negyedórában a kérdésekre is igyekszünk majd választ adni. Ha kérdésed van, kérlek írj a trader@portfolio.hu címre. Tudásszint: Kezdő Időpont: 2022....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés