Előfizetői tartalom

Felfordulás a részvénypiacokon: mit várhatunk a következő hetekben? - online előadás MA este

Portfolio
Az elmúlt hetekben az orosz-ukrán háború leginkább szörnyű következményei mellett a részvénypiacokra is drasztikus hatást gyakorolt, nem is beszélve az ezzel is összefüggő energiaválságról, az inflációs aggodalmakról, a kamatemelési ciklusról, vagy a Kínában ismét kiújulni látszó koronavírusról. Nagy zuhanásnak lehettünk szemtanúi szinte minden régióban, országban és szektorban. Jó pár fontos támasz is elesett, és a korábban jelzett negatív előjelek után mostanra számos piac egyértelmű csökkenő trendre váltott. Rövidtávon ugyanakkor néhány helyen már megjelentek az első jelei annak, hogy új támaszok is kialakultak. Vajon ez azt jelenti, hogy a fény, amit látunk, az alagút végét jelzi, vagy a közeledő vonatot? A technikai elemzés segítségével erre a kérdésre keressük a választ, elsősorban az amerikai, az európia, ezen belül a hazai részvénypiac kapcsán is.

A 45 perces webinárium első félórájában a technikai elemzés módszertana segítségével megnézzük, hogy a következő hetekben és hónapokban mire számíthatunk ezektől az eszközöktől a piac jelzései alapján. Az utolsó negyedórában a kérdésekre is igyekszünk majd választ adni. Ha kérdésed van, kérlek írj a trader@portfolio.hu címre. Tudásszint: Kezdő Időpont: 2022....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés