Előfizetői tartalom

Ideiglenesen felfüggesztik a Magyar Telekom részvényének kereskedését holnap 10 órától

Portfolio
Részvényvisszavásárlási aukciót tart a vállalat, mellyel összefüggésben olyan információk keletkezhetnek, amelyek a kibocsátó törzsrészvényének tőzsdei árfolyamát befolyásolhatják a folyamatos kereskedés során, így nem biztosítható a rendezett, áttekinthető és tisztességes tőzsdei kereskedés fenntartása a vonatkozó közlemény szerint.

A Budapesti Értéktőzsde a Magyar Telekom törzsrészvényének és a kapcsolódó származtatott eszközöknek tőzsdei kereskedését a 2022. május 17-i, azaz holnapi tőzsdenapon 10:00 órától a "Lezárás szakasz" végéig felfüggeszti. Amennyiben a kibocsátó által meghirdetett részvényvisszavásárlási aukció záró eredménye a felfüggesztés fenti időtartamának vége előtt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés