Előfizetői tartalom

Hideg zuhanyban fürdenek a magyar tőzsde befektetői és még nem látni mikor zárják el a csapot

Portfolio
Nyitás után hatalmas esés miatt szomorkodhattak, majd egy kis visszapattanásnak örülhettek egy kicsit a Budapesti Értéktőzsde befektetői. Bár a technikai elemzés a részvények többségének az esetén hónapok óta egyértelmű csökkenő trendet jelzett és a fundamentumok felett is idén folyamatosan gyűltek a sötét fellegek, mégis a piacot hidegzuhanyként érte a különadókkal kapcsolatos bejelentés. Mivel a bizonytalanság meglehetősen nagy annak kapcsán, hogy az egyes tőzsdei cégeket miként fogja érinteni a várható intézkedéscsomag, ezért a befektetők egy része most mégis úgy érzi, mintha belökték volna egy jéghideg vízzel működő zuhany alá. És miközben dideregnek, még azt sem tudhatják, hogy mikor zárják el a csapot. Legalábbis a piaci szereplők mai reakciói erre utalnak.

Kedvező kondíciókkal kínálunk kereskedési lehetőséget a nemzetközi tőzsdén elérhető termékekre és közel 700 befektetési alapra. Ha mindez nem elég, a Portfolio Online Tőzsde számládhoz csatolhatod a Portfolio Global szolgáltatást is, ahol 27.000 termékkel kereskedhetsz. További információkért klikkelj ide! (X) A jelenlegi helyzetben a magas volatilitást az okozza, hogy...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés