Előfizetői tartalom

Jönnek az új különadók, de mi lesz így a magyar tőzsdei cégekkel? - Rendezvényünkön kiderül!

Portfolio
Szinte mindenütt a világban tombol az infláció. A koronavírus-járvány utóhatásai, az ellátási láncok problémái, az orosz-ukrán háború következményei és az energiakrízis fűti az árak emelkedését. A jegybankok pedig már reagálnak erre a helyzetre. Egy ilyen helyzetben a befektetők természetes módon keresik az olyan lehetőségeket, amelyek megvédik megtakarításaik értékét. Ezekről lesz szó június 3-i befektetői klubunkon, amely Signature-előfizetőink számára érhető el. Közben a meghívott szakemberek segítségével az aktuális, magyar tőzsdei cégeket is érintő fejleményekre is reagálunk. A kormány legújabb különadó-elképzelései ugyanis jelentősen érintenek pár hazai, tőzsdén jegyzett vállalatot is.

Kiknek szól az esemény? Meghívott előadóink, a befektetési piac ismert szakembereinek segítségével olyan kérdéseket járunk körbe, hogy mit lehet tenni, hogy az infláció minél kevésbé fájjon a befektetési portfólióknak? Milyen eszközök, befektetések állnak rendelkezésre ennek érdekében a tőkepiacokon? De arra a kérdésre is választ adunk, hogy milyen alternatívát nyújtanak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés