Előfizetői tartalom

Belső vizsgálat folyt éppen a Facebook ügyvezető igazgatójánál, amikor bejelentette távozását

Portfolio
Sheryl Sandberg szerdán bejelentette, hogy 14 év után lemond a Facebook anyavállalatának, a Metának az ügyvezető igazgatói posztjáról, emellett közölte, hogy továbbra is tagja marad a vállalat igazgatótanácsának. Az alapítványi munkára való koncentrálás mellett azonban lehetett még egy, kellemetlenebb oka is Sandbergnek a távozásra.

Nem vagyok teljesen biztos abban, hogy mit hoz a jövő - megtanultam, hogy senki sem az, soha - fogalmazott az operatív vezér a hírt bejelentő Facebook-bejegyzésében. "De azt tudom, hogy része lesz, hogy még inkább az alapítványi és filantróp munkámra fogok koncentrálni, ami fontosabb számomra mint valaha, tekintve, hogy milyen kritikus pillanat ez a nők számára". Sandberg bejelentése...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés