Előfizetői tartalom

Magyarországra is megérkezett a forradalom, jöhet a négynapos munkahét a Magyar Telekomnál?

Portfolio
A koronavírus-járvány kitörése óta egyre többet hallani a négynapos munkahét koncepciójáról, világszerte ígéretes eredményekkel kísérleteznek a rövidebb munkahét bevezetésével, Magyarországon pedig a nagyvállalati szektorban elsőként a Magyar Telekom indít pilot projektet a 4 napos munkarend megvalósíthatósága kapcsán, tudta meg a 24.hu.

Az oldal által hivatkozott közlemény szerint a pilot jelleggel indított időszakban a csapattagok változatlan alapbér mellett dolgoznak heti 4 napos munkarendben, a 4 hónapos, júliustól októberig tartó teszt időszak legfontosabb célja az információgyűjtés lesz. A projektben négy csapat, köztük támogató és ügyfélkapcsolatban dolgozó területek vesznek részt. A közlemény...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés