Portfolio signature

Jim Cramer bemondta, hogy melyik részvényeket kell venni

Portfolio
Jim Cramer, a CNBC műsorvezetője kedden úgy fogalmazott, hogy egészen horrorisztikusak voltak a tech részvények eddg idén, a szektor iránti befektetői "gyűlölet" zonban túl lehet tolva a guru szerint, és akár egy komolyabb felpattanásra is lehet számítani. Emellett a megmondóember elárulta, hogy a Nasdaq 100 idén eddig legjobban és legrosszabban teljesítő vállalatai közül melyikek részvényeit javasolja vételre. Gyorselemzésünkben utánajárunk, hogy mit gondolnak jelenleg az elemzők a Cramer által választott cégek kilátásairól.

Akadhatnak jó lehetőségek

Jim Cramer elmondása szerint a technológiai részvények horrorisztikusak voltak az első félévben. Ahogy a guru fogalmaz, "se Apple, se Google, se chipgyártók, se szoftver mint szolgáltatás" - ez csak néhány alapvető név, amelyek teljesítménye azt mutatja, hogy a tech "gyűlölt terület lett" a befektetők körében. Cramer szerint azonban

ez a gyűlölet túl lehet tolva, és akár egy komolyabb felpattanásra is lehet számítani.

"A FANG az első félévben a portfóliómenedzserek által kiváltott kómába esett, a Netflix volt az első, ami alulmaradt. Mi mást mondhatnék, mint hogy bár szinte az összes részvény elég keményen esett... ám biztosan van remény az újraélesztésre" - foglalta össze hozzáállását a guru.

Kedves Olvasónk!

Támogasd te is a minőségi gazdasági tartalomgyártást!

Ez az elemzés a Portfolio Signature cikkei közé tartozik. A cikk folytatódik, de csak egyedi előfizetéssel olvasható.

A Signature tartalmakhoz való hozzáférés díja havi előfizetéssel 2 490 forint. Az éves előfizetés díja 29 845 forint. Ezzel közvetlenül támogathatod a legmagasabb színvonalú gazdasági, üzleti újságírást.

Signature előfizetés

Általános Szerződési Feltételek   |   Gyakran felmerülő kérdések