Előfizetői tartalom

Generációváltás a privátbanki piacon: új elnök a Bank Gutmann élén

Portfolio
21 év után, 2022. szeptember 30-án távozik az igazgatóságból a Bank Gutmann partnere és igazgatóságának elnöke, Frank W. Lippitt. A felügyelőbizottság Marcel Landesmannt nevezte ki utódjául, aki jelenleg az igazgatóságon belül a privát ügyfelekért felelős. Louis Kahane-t beválasztották az igazgatóságba, további hat munkatársat pedig partnernek jelöltek.

Ausztria vezető privátbankja, a Magyarországon is jelen lévő és hazánkban a személyre szabott vagyonkezelés, a családi vagyontervezés, valamint az öröklés- és utódlástervezés területén piacvezetőnek számító Bank Gutmann generációváltást jelentett be csütörtöki sajtóközleményében. Frank W. Lippitt 35 év után - amelyből 21 évet a Bank Gutmann igazgatóságában...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés