Előfizetői tartalom

Nem vette fel, ezért örökre elbukta 150 millió forintos nyereményét egy lottózó

Portfolio
Különsorsolásos akció keretében juttatja vissza játékosaihoz a februári, közel 150 millió forint fel nem vett Joker játék főnyereményt a nemzeti lottótársaság. Az idei év elején ugyanis egy játékos 4 hét halmozódás után egyedüliként vihette volna haza a szemkápráztató összeget, azonban a nyertes 90 napon belül nem jelentkezett nyereményéért. Ennek eredményeként a Szerencsejáték Zrt. 2022. július 18. és 31. között összesen 36 különböző nagyságrendű pénznyereményt sorsol ki a szerencsevadászok között - olvasható a szerencsejáték Zrt. közleményében.

Az idei év 7. játékhetében a 3, 7, 0, 8, 4, 1 nyerőszámokkal egy szerencsevadász 148,9 millió forintot nyert, a játékos azonban a rendelkezésre álló 90 nap alatt nem jelentkezett nyereményéért. A Szerencsejáték Zrt. szabályzata szerint az át nem vett nyeremények különsorsolásokon meghirdetett nyeremények formájában juthatnak a játékosokhoz, valamint az egyes játékok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés