Előfizetői tartalom

Itt az újabb fellángolás, ezért érdemes várni a hétfő reggelt!

Portfolio
Újraindulni látszik a tavaly több ízben is fellángoló mémrészvény-őrület, a kisbefektetők a nyaralásról hazaérve úgy tűnik, hogy ismét a shortosok megkergetését tűzték ki a napi to-do listáikra. Nemég egy hongkongi fintech-cég árfolyamát robbantották fel, most pedig a korábban is reflektorfényben fürdő Bed Bath & Beyond került a célkeresztbe.

Az AMTD Digital hongkongi székhelyű fintech vállalat részvényének felrobbanása után most úgy néz ki, hogy tovább folytatódik a mémrészvény-őrület, felébredtek a rettegett wallstetbets subreddit gerillaharcosai és egyre nagyobb vehemenciával és küldetéstudattal biztatják egymást a kiszemelt részvények zsákolására. A mostani "préda" a már korábban is reflektorfénybe...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés