Előfizetői tartalom

Műtárgygyűjtés a gyakorlatban – szeptemberben visszatér az Art Collector Workshop

műtárgy.com
2022. szeptember 26-án a műtárgy.com és az Art Advisory Budapest folytatja úttörő workshopját, amelyet műtárgyvásárlóknak, műgyűjtőknek és a gyűjtés iránt érdeklődőknek indít immár ötödik alkalommal. Az öt részes Art Collector Workshop exkluzív, limitált létszámú és interaktív képzést kínál azoknak, akik érdeklődnek a műgyűjtés iránt és gyakorlati tudást kívánnak szerezni. A képzés interaktív, amely lehetőséget biztosít a számtalan kérdés megválaszolására, ami egy műtárgyvásárlóban megfordul és a legjobb platform egy egyedülálló networking kialakítására a gyűjtők és a szakma kiválóságai között. Az előadássorozaton élőben és online is részt lehet venni.

A nagynevű műgyűjtők és műtárgypiaci szakértők vezette alkalmakon megtudhatjuk milyen előkészületek szükségesek az aukción és a galériában történő vásárláshoz; milyen szempontok szerint alakíthatjuk ki gyűjteményünket, és hogy a műtárgyvásárlás során milyen befektetési szempontokat érdemes követnünk. A workshop magában foglal egy szakmai tárlatvezetést az Art...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés