Előfizetői tartalom

Nagy átalakítások jönnek a Snapnél, rengeteg alkalmazottat bocsátanak el

Portfolio
A Snap megerősítette a nemrég felröppent pletykákat, miszerint több mint 6000 fős alkalmazotti állományának 20 százalékától megválik, a vezérigazgató emellett azt is elmondta, hogy több projektet, köztük a Pixy fényképező drónt és a Snap Originals-t is beszüntetik. A befektetők kifejezetten örülnek a bejelentéseknek, a piacnyitás utáni percekben komoly pluszban van a közösségimédia-vállalat részvénye.

Evan Spiegel, a Snap vezérigazgatója nemrég jelentette be a leépítésről és az átstrukturálásról szóló lépéseket, amelyekkel az elmúlt hónapokban tapasztalt pénzügyi kihívásokra reagál a vállalat. A cégvezér elmondása szerint a vállalat jelenlegi 8 százalékos negyedéves bevételnövekedési üteme "jóval elmarad attól, amire az év elején számítottak". Spiegel elmondta:...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés