Előfizetői tartalom

Óriási forgalom mellett zsákolják az AutoWallis részvényét

Portfolio
Nemrég közzétette legfrissebb gyorsjelentését az AutoWallis, nyereségesség tekintetében a tőzsde autós vállalata egy újabb rekordfélévet zárt - az eredmény beilleszkedik a hosszú távú trendbe, így az AutoWallis az év egészére nézve is minden téren rekordot vár. A gyorsjelentés közzététele után valósággal rávetették magukat a befektetők a részvényre.

A nemrég közzétett gyorsjelentésből többek között kiderült, hogy újabb rekordnegyedévet zárt az AutoWallis Csoport, így a társaság már az év első hat hónapjában több egy részvényre jutó nyereséget termelt, mint tavaly egész évben. Ormosy Gábor, az AutoWallis vezérigazgatója többek között kiemelte, hogy a kilátásokat tekintve is pozitív a jövőkép, az aktuális...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés